30860  Ads
KUPUJETE NEKRETNINU

Dopustite nam da vam pomognemo na svakom koraku na putu. Kada kupujete nekretninu, vi ste suočeni s mnoštvom odluka! Primarno je dali ste stvarno spremni za kupovinu . Lociranje savršenog doma nije uvek jednostavan zadatak, a dobijanje hipotekarnog kredita može biti složen i naporan proces.

Ipak, nakon što ste utvrdili da ste spremni da se krene napred s potrebnim naporima prema vašem cilju kupovne nekretnine, nagrada je zagarantovana.
Mi radimo za vas
Zapamtite, mi smo na vašoj strani na svakom koraku na putu, i napravićemo ovaj proces kupovine nekretnine lakšim, ugodnijim, za manje vremena, a jeftinije nego ako bi ste prezeli ovaj izazov sami.

Mi ćemo vam pomoći i pripremiti vas tako da vas prodavci shvate kao preferiranog kupca, pomoći u lociranju i proceni nekretnina na prodaji tako da odgovaraju vašim specifikacijama, i pomoći vam da prodjete kroz bezbroj detalja koji čine stvarnu kupovinu.

Tržište
Naš Automatizovani Internet Marketing Sistem omogućuje da su informacije dostupne 24 sata dnevno.

Sa naše web stranice informacije su dostupne odmah po objavljivanju.

Mi smo uvek upoznati sa aktualnim nekretninama na tržištu, i znamo vrednosti po lokacijama, tako da vam možemo pomoći u donošenju odluke o stanju i cenama na tržištu pre nego što počnete vaše pretraživanje.
Vaš prvi korak
Vaš prvi korak u kupovini kuće je da prvo zapitate zašto želite da kupite kuću:
    Da prestanete plaćanje stanarine?
    Da biste imati nekretninu u vlasništvu?
    Za podizanje porodice?
    Za poslovnu namenu?
    Za preseljenje u veću kuću?
Razmislite kakvu kuće želite i gde da bude locirana. Budite precizni. Odvojite "mogu da imam" od "želim da imam."

Razmislite
Razmislite o kućnim stilovima.
    Koliko prostora vam treba?
    Da li vaša situacija zahteva jedan nivo u kući, ili su stepenice prihvatljive?
    Razmislite veličinu i vrstu kuće.
    Želite li noviju kući, ili možda starijeg datuma koja treba da se renovira?
Jednog dana vi ili vaši naslednici poželećete da je prodate. Razmislite koliko dugo očekujete da ćete živeti u ovoj konkretnoj kući.
Vaš sledeći korak: Da li se kvalifikujete za kredit?
Nakon što ste odredili vaše potrebe, vaš sledeći korak u procesu kupovine je da se utvrdi kreditna sposobnost i dobije načelna saglasnost od banke. Nakon što ste dobili pred-kvalifikaciono odobrenje od banke morate definisati i znati raspon cena u kome želite ostati.

Mi imamo najbolje moguće resurse i komunikaciona sredstva dostupna danas tako da vam možemo pomoći u pronalaženju nekretnina na tržištu koji odgovaraju vašim specifikacijama.

Možete početi pretraživati oglasa odmah ovde na našoj web stranici.