30860  Ads
PRODAJETE NEKRETNINU

To je veoma veliki i ponekad frustrirajući posao, u kome naše iskustvo može da vam bude od velike pomoći.

Naši iskustvo ,detaljne analize tržišta i iskustvo u planiranju razvoju procenjivanju, oglašavanju i elektronskoj distribuciji podataka stoje vama na usluzi 24 sata dnevno 365 dana ugodini.

I što je najbitnije, najveći broj usluga je potpuno BEPLATAN.
Mi radimo za vas
Mi ćemo raditi za vas na svakom koraku!
Naša kombinacija veštine, iskustva i tehnologije osigurava da možete prodati svoju nekretninu po najvišoj mogućoj ceni i u što kraćem vremenskom roku.

Mi imamo alate i tehnologiju, kako bi se zadovoljile potrebe vrlo konkurentnog i modernog tržišta. Naš jedinstven Automatizovani Internet Marketing Sistem obedjuje online prisutnost: Dostupan je 24 sata dnevno!
Automatizovani Internet Marketing Sistem
Naš Automatizovani Internet Marketing Sistem omogućuje da su informacije dostupne 24 sata dnevno, a odmah će odgovoriti i to direktno svakom potencijalnom kupcu.
Sa naše web stranice, potencijalni kupci mogu dobiti informacije odmah o vašoj nekretnini. Potencijalni kupci mogu pristupiti našem sajtu i vašem oglasu 24 sata dnevno, i videti vašu imovinu i oglas! Kroz naše automatizovane e-mail sisteme, vaš oglas će biti poslat putem e-maila svakom potencijalnom kupcu u našoj bazi podataka, gde vaša imovina zadovoljava njihove kriterijume. Plus to će biti e-poštom automatski poslato budućim potencijalnim kupcima kao preporuka.
 Tradicionalni marketing i vidljivost sajta
Čim postavite svoju imovinu-oglas na našem sajtu mi ćemo ga automatski oglasiti i na drugim sajtovima sa kojima saradjujemo. Ostali sajtovi i agencije trenutno mogu pristupiti vašem oglasu na računaru, tabletu ili telefonu.

Osim toga, vaša imovina će biti uključena u štampano izdanje oglasa.

Takođe mi ćemo redovno objavljivati i reklamirati naš sajt u časopisima, novinama i internetu i obezbediti da se naš sajt pojavluje u vrhu internet pretrage (google, yahoo bing...).

Odredite cenu za vašu nekretninu
Kada razmišljamo o ceni treba imati na umu sledeće: postoji nekoliko drugih nekretnina za prodaju koje nadmeću sa vašom. Mi ćemo vam pomoći da odredite cenu vaše nekretnine u cilju dobijanja maksimalne cene i zadržavanja konkurentnosti na tržištu, a u cilju privlačenja što većeg broja potencijalnih kupaca.

Ono što mi radimo je generisanje uporedih analiza tržišta (UAT) i izvještaja, koji će vam pokazati raspon cena koji se plaća za nekretnine u vašem rangu ili sličnih. Možete popuniti naš online obrazac kako bi ste dobili osećaj za tržišnu vrednost vaše nekretnine.
Svaki korak na putu ...

Zapamtite, mi ćemo raditi za vas svaki dan i na svakom koraku ovog putu kako bi ste bili sigurni da ste dobili najveću moguću cenu za svoju nekretninu u najkraćem roku.