30858  Ads
Imate pitanje za nas?
24 / 7 Online
REFUNDACIJA PROIZVODA I USLUGA

Ovaj dokument  objašnjava kako mi uredjujemo vraćanje, povraćaj novca, zamenu robe ili usluga. Naš moto i cilj je da vas uvek učinimo zadovoljnim i srećnim zbog Vaše kupovine ili pružene usluge i da poželite da saradjujete sa nama ponovo. Budite bez brige, ako niste zadovoljni sa robom ili uslugom kupljenom kod nas u bilo kom periodu uredjenom ovom politikom refundacije Vama će biti izvršen povraćaj novca u punom iznosu i to BEZ OBJAŠNJENJA I DAVANJA RAZLOGA sa Vaše strane a kao što je opisano i uredjeno u daljnjem tekstu.

Poslovna politika - Refundacija proizvoda i usluga


Ako niste 100% zadovoljni s Vašom kupovinom ili pruženom uslugom, možete ili da vratite vašu porudžbinu i zahtevate refundaciju ili da zamenite robu ili uslugu za nešto drugo.

Vi možete da vratite Vašu porudžbinu i dobijete povraćaj novca u iznosu od 100% u prvih 10 dana ili da zamenite porudžbinu za nešto drugo u roku od 30 dana od dana kupovine (ovo se odnosi i na robu i na usluge). Vraćena ili zamenjena roba mora biti u stanju u kojem je primljena prilikom kupovine (ovo se u načelu odnosi na robu) u originalnoj kutiji i pakovanju.

U slučaju da imate sugestije ili ste zabrinuti vezano za ovu politiku refundacije možete nas kontaktirati na našoj stranici Kontakt