30860  Ads
Imate pitanje za nas?
24 / 7 Online
PRIVATNOST LIČNIH PODATAKA

Privatnost Vaših podataka je jedan od najozbiljnijih i najvažnijih stvari kojima pridajemo izuzetan značaj. Ova stranica objašnjava najvažnije termine i uslove koršćenja korisnikovih informacija

Generalne odredbe i način korišćenja privatnih podataka


Mi shvatamo privatnost Vaših podataka veoma ozbiljno i preduzimamo sve tehničke mere da vaše privatne podatke čuvamo na sigurnom mestu.

Mi ne prodajemo Vaše podatke i ne disrtibuiramo ih nikome, osim u slučaju kada je to zahtevano pravosnažnom odlukom nadležnog suda.

Prilikom Vaše interakcije sa sajtom vi ostavljate vaše podatke kao što su telefonski broj, Ime, Naziv firme i adresa. Ti podaci će biti javno objavljeni na sajtu u sklopu vašeg oglasa. Medjutim vi niste u obavezi da ostavite te podatke tako da imate punu kontrolu nad njihovim objavljivanjem.

Prilikom ostavljanja Vaše email adrese, ona neće biti vidljiva niti u jednom trenutku i neće biti objavljena ili distribuirana nikome.

Priliom ostavljanja oglasa neophodno i obavezno je samo da se Vaša email adresa verifikuje, a oglasi neće biti aktivirani ukoliko email adresa nije potvrdjena.


Anonimni podaci i njihova kolekcija


Google Analytics kolektuje anonimne podatke o posetama našem sajtu. Ovi podaci se koriste za statistiku posećenosti sajta. Ovo je urdjeno Googleovom politikom privatnosti a koja se može naći na Googleoom web sajtu.

Ukoliko imate bilo kakvu zamerku ili ste zabrinuti za privatnost vaših podataka, možete nam se obratiti na stranici Kontakt